Errezetak azkenburukoak edo postreak



Bideoak (1)
GONBIDATUA:
Silvana Huegun, azukrerik gabeko gozogintza.
NOLA EGIN:
-Lapiko batean, ura, agar agar malutak, itsas gatza eta naranja azal xehetua nahastu. Su motelean sueztitu, 10 minutuz.
-Aurrekoari, mugurdiak, arbendola gurina eta melaza gehitu eta ondo nahastu. Nahastu dugunean, birrindu eta pare bat orduz hozten utzi.
-Hotza dagoenean, ondo irabiatu eta kopetan zerbitzatu. Nahi izanez gero, mugurdiekin eta menda hosto batekin apaindu.
EiTB TALDEA


EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2025 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa


Aukera ezazu nabigatzeko nahiago duzun hizkuntza.
Elige el idioma en el que prefieras navegar