Errezetak azkenburukoak edo postreak

Txoriene

Azkenburukoak

Artatxiki kurruskaria
09:36
Osagaiak
  • -Artatxiki handitua, 30 gr
  • -Sesamo edo ekilore haziak,25 gr
  • -Hur txigortuak, 40 gr
  • -Mahaspasak, 20 gr
  • -Kanela hauts apur bat
  • -Arroz eztia, 120 gr

Bideoak (1)

Prestaketa

GONBIDATUA:

Silvana Huegun, azukrerik gabeko gozogintza.

NOLA EGIN:

-Lapiko batean, arroz eztia berotzen jarri.

-Sesamo eta ekilore haziak, hur txigortuak, mahaspasak eta kanela pixka gehitu. Eztiarekin ondo nahastu, su motelean.

-Molde zabal batera atera eta ondo zabaldu. Hozten utzi eta, zerbitzatzeko orduan, kontsumitu nahi dugun formarekin ebaki.

 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena