Errezetak azkenburukoak edo postreak

Sagarra ur hotzetan garbitu eta dadotan zatituko dugu, azalĀ eta guzti, eta mutxikina kenduta. Su ertainean edukiko dugu bigundu arte. Puregailutik pasatu eta pisatu egingo dugu.
Sagar purea berriz ere sutan jarriko dugu. Azukre kantitate berbera eta limoi-birrindura botako diogu. Sarri eragingo diogu.
EiTB TALDEA


EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2025 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa


Aukera ezazu nabigatzeko nahiago duzun hizkuntza.
Elige el idioma en el que prefieras navegar