Errezetak azkenburukoak edo postreak
Baileys krema egiteko, eltze batean esnea, esnegaina (250 ml), deskafeinatua eta Baileysa irakingo ditugu eta azukrea gaineratuko dugu. Irakiten duenean, arto irinarekin gure gustura loditu eta hozten utziko dugu.
Brownie-a laukitan zatitu eta esnegain harrotuarekin beteko dugu. Hiru geruza egin eta txokolatetan bainatuko dugu.
Aurkezteko, postrerako plater sakon batean pasteltxoa jarriko dugu, alboan gehien gustatzen zaigun izozki bolatxo bat eta sasoiko frutekin apainduko dugu.
Azkenik, zerbitzariak, mahaian bertan, pitxertxo batekin txorrotadatxo bat Baileys krema gaineratuko du.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa