Errezetak azkenburukoak edo postreak

Txoriene

Azkenburukoak

Txokolatezko culanta
Osagaiak
  • Arrautza - 4
  • Gorringoa - 4
  • Irina - 70 g
  • Azukrea - 90 g
  • %70eko txokolate estaldura - 200 g
  • Gurina - 200 g
Prestaketa

Txokolatea eta gurina platikozko ontzi batean jarri eta mikrouhin klabean urtuko ditugu.

Beste ontzi batean irina, azukrea eta arrautzak jarri eta turmixarekin nahastuko ditugu. Ondoren txokolatea eta gurina gehituko dizkiogu. Ondo-ondo nahastu eta prest dago masa.

Budinontzi bat gurin eta irinez igurtziko dugu eta bertan sartuko dugu masa. Labean edukiko dugu 180 gradutan 8 minutuz.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena