Errezetak azkenburukoak edo postreak

Txokolatea eta gurina platikozko ontzi batean jarri eta mikrouhin klabean urtuko ditugu.
Beste ontzi batean irina, azukrea eta arrautzak jarri eta turmixarekin nahastuko ditugu. Ondoren txokolatea eta gurina gehituko dizkiogu. Ondo-ondo nahastu eta prest dago masa.
Budinontzi bat gurin eta irinez igurtziko dugu eta bertan sartuko dugu masa. Labean edukiko dugu 180 gradutan 8 minutuz.
EiTB TALDEA


EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2025 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa


Aukera ezazu nabigatzeko nahiago duzun hizkuntza.
Elige el idioma en el que prefieras navegar