Errezetak azkenburukoak edo postreak

Txoriene

Azkenburukoak

Gaurko errezeta: Betiko torradak
Osagaiak
  • Lau lagunentzako
  • Ogi xerrak - 4
  • Esnea - 1/2 litro
  • Azukrea - 100 g
  • Laranja azala
  • Kanela zotza
  • Banilla zotza
  • Osagaiak arrautzeztatzeko:
  • Olio fina
  • Gaileta hautsa (irinaren ordez)
  • Arrautzak
Prestaketa

Ontzi batean esnea irakin azukre, laranja azal, kanela eta banillarekin. Irakindakoan infusiotzen utzi 10 minutuz.

Ogi xerrei gainera bota eta utzi esnea ondo hartu dezaten.

Arrautzaztatzeko, olioa berotzen jarri su eztian.

Ogia gaileta hautsean kontuz pasa eta gero arrautzan.

Su eztian frijitu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena