Ikusi Joseba Arguiñanoren gastronomia saioko bideoak | Sukaldaria EITB
Bideoak
Joseba Oteguik ardiaren esnetik eratorritako gazura krema egiteko erabili du eta saltzen ari da. Joseba Arguiñanok 'Gaxura' barbarinak laguntzeko erabili du.
IRURI Artzai Gazta: Maider Martinez kanariar-legutiarraren...
Saritutako platera prestatu du Josu Fernandez de Larranoak...
Sega munduan murgildu ostean, Josebak Asteasuko ardi-zezina...
Boloniako saltsa beganoz betetako kuiatxo loreak prestatu...
Tolosan izango da Joseba Arguiñano 'Sukaldaria' saioarekin...
IRURI Artzai Gazta: Maider Martinez kanariar-legutiarraren...
Saritutako platera prestatu du Josu Fernandez de Larranoak...
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa