Pintxoen errezetak | EITB Pintxo Pote

Pintxo Pote

Miniaturak

Intxaur-saltsa
8:18
Osagaiak
  • - Esnea, 1 l
  • - Intxaurrak, 250 g
  • - Azukrea, 150 g
  • - Baserriko ogia, 150 g
  • - Kapoiaren ipurdiko koipea, 150 g
Prestaketa

Ipurdiko koipea kubotan zatitu, ur pixka bat gehitu eta su txikian jarri, urtu arte. Iragazi eta gorde.

Esnea irakiten jarri, gainontzeko osagaiak gehitu eta 20 minutuz mantendu. Turmixean txikitu eta, ondoren, egindakoa kapoiaren koipearen gainera bota, azkar irabiatuz.

Epela jaten da.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa