Pintxoen errezetak | EITB Pintxo Pote
NOLA EGIN
Hasteko, osagaiak zatituko ditugu: patatak zuritu eta zatitu, eta tipula eta piperrak ere txikitu.
Behin olioa lapikoan berotu denean, zaitutako guztia botako diogu eta frijitu egingo dugu.
Ondoren, dena kazola batera bota eta olio gehigarria kendu behar zaio.
Segidan, txorizoa eta atuna erantsi eta guzta, aurretik irabiatu ditugun arrautzekin nahasi.
Azkenik, guztia olio pixka bat duen zartagin batera bota eta tortilla egin.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa