Pintxoen errezetak | EITB Pintxo Pote

Pintxo Pote

Miniaturak

Patata, txorizo, piper eta atun tortilla
4:03
Osagaiak
  • - Arrautza
  • - Tipula
  • - Piper berdea
  • - Txorizoa
  • - Patata
  • - Atuna
  • - Olioa
  • - Gatza
  • Egilea: Z1 jatetxea, Bastida
Prestaketa

NOLA EGIN

Hasteko, osagaiak zatituko ditugu: patatak zuritu eta zatitu, eta tipula eta piperrak ere txikitu.

Behin olioa lapikoan berotu denean, zaitutako guztia botako diogu eta frijitu egingo dugu.

Ondoren, dena kazola batera bota eta olio gehigarria kendu behar zaio.

Segidan, txorizoa eta atuna erantsi eta guzta, aurretik irabiatu ditugun arrautzekin nahasi.

Azkenik, guztia olio pixka bat duen zartagin batera bota eta tortilla egin.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa