Pintxoen errezetak | EITB Pintxo Pote

Pintxo Pote

Miniaturak

Txuleta
Osagaiak
  • - Txuleta, 1,2 kg
  • - Itsas gatza
  • - Pikillo piperrak, 300 g
  • - Ura
  • - Piperrek askatutako almibarra
Prestaketa

NOLA EGIN

Zartagin batean piperrak oliotan frijituko ditugu lehendabizi. Lehortu ondoren, plantxan konfitatu egingo ditugu ordu eta erdiz gutxi gora behera. Aurretik gorde dugun almibarrarekin bustiko ditugu piperrak etengabe eta amaieran gatza botako diegu.

Bestetik, txuleta egin behar dugu. Parrilan jarri aurretik hozkailutik ateratzea eta kanpoan edukitzea komeni da, tenperatura har dezan. Ondoren, ikatzetan parrilan erreko dugu txuleta eta piperrak alboan jarriko dizkiogu.

 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa