Pintxoen errezetak | EITB Pintxo Pote

Pintxo Pote

Miniaturak

Txekor-muturra
Osagaiak
  • - Txekor-muturra
  • - Arrautza
  • - Irina
  • - Lekak
  • - Azenarioa
  • - Alberjinia
  • - Pipermorroa
  • - Udare-purea
  • - Olioa
  • - Gatza
  • Egilea: Astelena, Tolosa
Prestaketa

NOLA EGIN

Lehenik, barazkiak olioarekin egosiko ditugu eta gerorako gordeko ditugu.

Gero, labean egindako piper morroiak plater batean prest utziko ditugu. Orduan, molde baten barruan barazkiak oinarri gisa jarri, piper morroiak ere gehitu eta, aurretik arrautzatuztako mutur frijitua guztiaren gainean ipini.

Amaitzeko, moldea kendu eta pintxoaren alboan udare pure pixka bat jarri.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa