Pintxoen errezetak | EITB Pintxo Pote
NOLA EGIN
Alde batetik, kazola batean odolkia, porrua eta tipula egosten jarriko ditugu. Bestetik, berriz, zartagn batean piperrak eta baratxuria egingo ditugu.
Piperrak erdi eginak daudenean azukre pixka bat botako diegu, karamelizatu dadin. Odolkia eginda dagoenean, ostera, plater batera aterako dugu, azala kentzeko eta zanpatzeko. Ondoren, odolkia eta piperrak nahasiko ditugu masa moduko bat lortu arte.
Brick pastak egin berri dugun nahasketarekin beteko ditugu, zaku forma emango diogu eta hirugiharra erabiliko dugu zakutxoa lotzeko.
Azkenik, labean sartu 180º tan. Belzten denean, atera eta jateko prest dago.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa