Pintxoen errezetak | EITB Pintxo Pote

NOLA EGIN
Behi zaharraren 40 gramo inguruko azpizun puska bat hartu eta su bizian markatuko dugu alde bietatik, barrutik gordinik baina bero egon dadin.
Behin sutatik aterata, gorritutako piper berde zati bat jarriko diogu gainetik. Bukatzeko, Maldon gatza botako diogu eta ogi puska baten gainean aurkeztuko dugu.
EiTB TALDEA


EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2025 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa

Aukera ezazu nabigatzeko nahiago duzun hizkuntza.
Elige el idioma en el que prefieras navegar