Pintxoen errezetak | EITB Pintxo Pote

Pintxo Pote

Miniaturak

Bizi-bixi entsalada
Osagaiak
  • – Kantauri itsasoko hegaluzea
  • - Ibarrako piparrak ozpinetan
  • - Getariako antxoak gatzunetan
  • - Garaiko tomatea
  • - Piper gorria
  • - Piper berdea
  • - Tipula ondo xehetua
  • - Oliba olioa
  • - Ozpina
  • - Gatza
Prestaketa

NOLA EGIN

Lehendabizi hegaluzea egosiko dugu ur gatzatutan hiru minutuz, eta ondoren ur hotzarekin hoztu eta zatituko dugu.

Tomatea xerra finetan moztu eta platerean ipiniko dugu. Gainean, hegaluzea, antxoa eta ibarrako piparrak jarri behar dira.

Bestalde, ozpin-olio bat egin behar da piper gorri, piper berde eta tipularekin: barazkiak hartu eta ondo xehetu, oliba olioa, ozpina eta gatza gehitu eta azkenik dena irabiatu goilare batekin.

Amaitzeko, ozpin-olioa pintxoaren gainetik zabaldu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa