Pintxoen errezetak | EITB Pintxo Pote
NOLA EGIN
Galeper izterra egiteko:
Lehendabizi izterrak zatitu, eta gatza eta piperra bota eta erdi egosten jarri.
Gero, sueztituaren olioarekin bexamela egin, izterrak bertan busti eta hozten utzi.Jarraian, izterrak irabiatutako arrautzetatik eta birrindutako ogitik pasa (frijituak bezala), eta olio beroan frijitu, Chupachups-a balitz bezala jateko.
Galeper bularki broxeta boletusarekin egiteko:
Bularkiak karkasatik bereizi eta onddo fresko batekin bildu. Ondoren, oliotan erdi egosi eta errege-sagarrez eginiko purea bota, osagarri gisa.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa