Pintxoen errezetak | EITB Pintxo Pote

Pintxo Pote

Miniaturak

Okela gisatua onddoekin
4:15
Osagaiak
  • Okela, 2 kg
  • 2 tipula
  • 2 azenario
  • 2 piper berde
  • Gatz pixka bat eta olioa
  • Saltsa egiteko:
  • Onddoak, ½ kg
  • Tipula erdi
  • Gatz pixka bat eta olioa
  • Egilea: Errasti jatetxea, Arrasate
Prestaketa

NOLA EGIN

Okela egiteko, lehenengo barazki guztiak erdi egosi behar dira, eta gatz apur bat eta olio apur bat. Gero, okela bertara bota eta baso bat txakolin, hiru orduz poliki-poliki egiten utziz.

Saltsa egiteko, berriz, onddoak eta tipula batera ipini gatz eta olioarekin 15 minutuz eta gero Turmixetik pasa.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa