Pintxo edo miniatura plateren errezetak | EITB Pintxo Pote



NOLA EGIN
Osagai guztiak fin fin txikitu behar dira.
Haragiari xehetutako barazkiak gehituko dizkiogu: barazki bakoitzetik kafe goilarakada bat botako dugu.
Ondoren, gatza eta pipermin beltza gehituko dizkiogu eta gainetik botako dizkiogu saltsa guztiak. Amaitzeko, arrautza gorringoa jarriko dugu gainean.
EiTB TALDEA


EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2025 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa

Aukera ezazu nabigatzeko nahiago duzun hizkuntza.
Elige el idioma en el que prefieras navegar