Pintxo edo miniatura plateren errezetak | EITB Pintxo Pote
NOLA EGIN
Hasteko bokarta ardo zuriko ozpinetan sartuko dugu 24 orduz gatz pixka batekin.
Ondoren, piper gorria eta piper berdea egingo ditugu eta ogi xerra bat xigortuko dugu.
Horrez gainera, patata bat xaflatan egingo dugu eta frijitu egingo ditugu.
NOLA AURKEZTU
Xigortutako ogi xerraren gainean, piper gorri eta piper berde zati bat jarriko ditugu elkarren ondoan, erdia eta erdia.
Segidan, oliotan ondutako antxoa eta ozpinetan egondako bokarta xerra bana jarriko ditugu gainean, hauek ere elkarren ondoan.
Gainean, frijitutako patata xafla bat jarriko dugu; eta ondoren piper gorri eta berde zatitxoak gehituko dizkiogu.
Azkenik, olioa, perrexila eta baratxuria nahastu, eta gainetik botako diogu pintxoari.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa