Pintxo edo miniatura plateren errezetak | EITB Pintxo Pote

Pintxo Pote

Miniaturak

Galeper-arrautza tortilak
3:58
Osagaiak
  • 12 galeper arrautza
  • Tipulatxa
  • 3 patata (Ratte motakoak)
  • Oliba-olio birjina, 100 ml
  • Urdaiazpiko ondua
  • Txorizoa
  • Gatza
  • Piperbeltza
  • Modena ozpina
Prestaketa

NOLA EGIN

Patata eta tipulatxa erregosi. Xukatu eta galeper arrautzekin batu. Gatza eta piperbeltza erantsi.

Aurreko nahasketa hiru katilutan banatuko dugu. Lehenengoari txorizo txikitua erantsiko diogu eta bigarrenari, urdaiazpiko ondua. Hirugarren katiluan tipulatxa geratuko da.  Nahasketak moldeetan hustu eta labean sartuko ditugu 6 minutuz, 180º C-tara. Molde hauek plateraren aurkezpenean erabiliko dugunaren neurrikoak izan behar dira.

NOLA AURKEZTU

Kasu honetan arrautzen kutxa erabiliko dugu. Tortila bakoitza arrautza kutxa batean sartu eta gainean txorizoa, urdaiazpikoa edo tipulatxa jarriko diegu, bakoitzari dagokiona.

ZEIN EDARIREKIN HARTU

Eguerdiko gin-tonicarekin jateko platera da.

 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa