Lehenengo plateren errezetak | Joseba Arguiñano Sukalerrian EITB

Joseba Arguiñano Sukalerrian

Lehenengoak

Ilar malkoak eta zainzuriak idiazabal gaztarekin
Osagaiak
  • Ilar malkoak
  • Ilar kimu freskoak
  • Tipulina
  • Errefautxoa
  • Perretxikoak
  • Idiazabal gazta
  • Esne-gaina
  • Tipula
  • Txakolina
  • Gorringoa
  • Lore freskoak
Prestaketa

Barazki guztiak garbitu, eta ilarrak lekatu.  Tipula salteatu, baina kolorea hartu gabe. Ondoren, gatza eta piperra bota, eta murrizten utzi. Txakolina bota, eta, berriro, murrizten utzi. Azkenik, esne-gaina gehitu, eta irakinaldi txiki bat eman.

 

Perretxikoak salteatu, eta gorringoa prestatu.

 

Bukatzeko, platerera atera.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena