Lehenengo plateren errezetak | Joseba Arguiñano Sukalerrian EITB

Joseba Arguiñano Sukalerrian

Lehenengoak

Amillena jatetxeko orixol krema
Osagaiak
  • (3-4 pertsonarentzat)
  • 2 kuia
  • 2-3 tipula
  • Jogurt naturala, ½ kg
  • Ezkaia
  • Loraginoa
  • Gatza
  • Olio apur bat
  • Erremolatxa bat
  • Berakatz beltza
Prestaketa

Krema egiteko

Tipula eta kuia zatituko ditugu. Tipula erregosten jarriko dugu eta ondo erregosi denean, kuia, belarrak eta gatza gehituko dizkiogu. Ondoren, behin hoztu dela, irabiagailuarekin txikituko dugu eta jogurta gehituko diogu

                     

Apaingarria egiteko: Erremolatxa emultsioa

Erremolatxa egosiko dugu. Hotz dagoela, zuritu, zatitu eta irabiagailuan  txikituko dugu. Txikitu ahala olioa gehitzen joango gara.

 

 

 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena