Lehenengo plateren errezetak | Joseba Arguiñano Sukalerrian EITB
Krema egiteko
Tipula eta kuia zatituko ditugu. Tipula erregosten jarriko dugu eta ondo erregosi denean, kuia, belarrak eta gatza gehituko dizkiogu. Ondoren, behin hoztu dela, irabiagailuarekin txikituko dugu eta jogurta gehituko diogu
Apaingarria egiteko: Erremolatxa emultsioa
Erremolatxa egosiko dugu. Hotz dagoela, zuritu, zatitu eta irabiagailuan txikituko dugu. Txikitu ahala olioa gehitzen joango gara.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa