Lehenengo plateren errezetak | Joseba Arguiñano Sukalerrian EITB

Joseba Arguiñano Sukalerrian

Lehenengoak

Zelaieta jatetxeko arrain zopa
Osagaiak
  • 4 kipula gorri
  • 8 azenario
  • 3 porru
  • Kuia zati eder bat
  • Ogi txigortua
  • Etxeko tomatea
  • Zapo eder bat
  • 10 otarrainxka
  • Txirla batzuk
Prestaketa

Alde batetik fumet bat jarriko dugu martxan. Horretarako, zapoa eta otarrainxkak 15 minutuz egosten utziko ditugu. Ondoren hoztu eta papurtu egingo ditugu. 

Beste alde batetik tipulak, azenarioak eta kuia txikitu egingo ditugu eta erregosten utziko ditugu. Barazkiek kolorea hartu dutenean, tomatea eta ogi txigortua gehituko ditugu,  fumetarekin batera. 45 minutuz egosten utziko ditugu.

Zopa irabiagailutik pasatuko dugu eta azkenean arrain papurrak gehituko ditugu.

 

 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena