Lehenengo plateren errezetak | Joseba Arguiñano Sukalerrian EITB

Joseba Arguiñano Sukalerrian

Lehenengoak

Onddo eta barazki ravioli begetarianoak, orburu konfitatuekin eta erremolatxa ukituarekin
Osagaiak
  • Wanton pasta
  • Onddoak
  • Orburuak
  • Barazkiak (Azalorea, brokolia, azenarioa eta kuiatxoa)
Prestaketa

Saltsa egiteko:

- Onddoak

- Arroza

- Esnea

- Erremolatxa puska bat.

 

Barazkiak lurrunetan egiten dira. Onddoekin batera txikitu eta zartaginean nahastu egiten dira.

Pasta egosi eta barazkiekin betetzen da.

Saltsa,egiteko, onddoak, arroza eta esnea nahastu egiten da.

Irabiatu.

Orburuak olio pixka batekin eta baratxuriarekin egosten dira.

Erremolatxa urarekin nahastu eta irabiatu.

 

Platereratzeko:

Ravioli pare bat jartzen dira.

Saltsa behean jartzen dugu.

Orburuak aldamenean eta erremolatxa saltsa pixka bat apaintzeko.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena