Lehenengo plateren errezetak | Joseba Arguiñano Sukalerrian EITB
Saltsa egiteko:
- Onddoak
- Arroza
- Esnea
- Erremolatxa puska bat.
Barazkiak lurrunetan egiten dira. Onddoekin batera txikitu eta zartaginean nahastu egiten dira.
Pasta egosi eta barazkiekin betetzen da.
Saltsa,egiteko, onddoak, arroza eta esnea nahastu egiten da.
Irabiatu.
Orburuak olio pixka batekin eta baratxuriarekin egosten dira.
Erremolatxa urarekin nahastu eta irabiatu.
Platereratzeko:
Ravioli pare bat jartzen dira.
Saltsa behean jartzen dugu.
Orburuak aldamenean eta erremolatxa saltsa pixka bat apaintzeko.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa