Lehenengo plateren errezetak | Joseba Arguiñano Sukalerrian EITB
Hasteko, Derioko piper gorri batzuk konfitatu.
Ondoren, tipula gorria zatitu eta konfitatu.
Tomate naturalak (osorik, ez saltsan) zatitu eta konfitatu.
Behin dena konfitatuta, gorde.
Jarraitzeko, hegaluze mendrezkak sutan markatu.
Mendrezka eginda dagoenean, lehenengo piper konfitatuak gehitu, bigarrenik tipula gorri konfitatutako gehitu eta bukatzeko tomate konfitatua.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa