Lehenengo plateren errezetak | Joseba Arguiñano Sukalerrian EITB

Joseba Arguiñano Sukalerrian

Lehenengoak

Kuia eta patatak labean erromeroarekin
Osagaiak
  • (2 pertsonarentzat)
  • -2 patata
  • -Kuia xafletan
  • -Olioa
  • -Gatza
  • -Erromeroa
  • Focaccia egiteko:
  • -Irina
  • -Ura
  • -Gatza
  • -Okin legamia
  • -Erromeroa
Prestaketa

Lehenik eta behin, patatak eta kuia garbitu, zuritu eta zatitu. Xerretan zatitu, eta bakoitzari gatza, olioa eta erromeroa gehitu.

Ondoren, laberatu, 180 graduan, 25 bat minutuz. Patata beti zerbait gehiago, gogorragoa delako. Laberatu ondoren, geruzetan muntatu, eta labe beroan utzi, elkartu daitezen.

Bestalde, focaccia sinple bat prestatu. Bol batean, irina, olioa, gatza eta okin-legamia nahastu. Orea prestatu, eta ordu pare bat utzi harrotzen. Bukatzeko, luzatu, eta laberatu, 25 bat minutuz gutxi gorabehera, 200 graduan.

Azkenik, forma geometriko batekin lagunduta eta 2 focaccia zatitxorekin zerbitzatu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena