Bigarren platerak | Joseba Arguiñano Sukalerrian EITB
Kuia saltsaren prestaketa:
Kuia zuritu, haziak kendu eta laukietan zatitu.
Tipula zuritu eta zati haundietan ebaki.
Gurina, ardo zuria, gatza, currya eta olioa jarri eta labera sartu 180 graduan ordubete, aluminio paperarekin estalita.
Labetik atera eta irabiagailuarekin birrindu.
Yellowfin atunaren prestaketa:
Zartagina asko berotu, olioa jarri eta atuna alde guztietatik markatu, minutu bat gehienez. Hiru zatitan moztu, gatza bota eta platerean jarri.
Foie freskoaren prestaketa:
Zartagina asko berotu, foie alde bietatik markatu, gatz lodia gainetik bota eta platerean jarri.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa