Bigarren platerak | Joseba Arguiñano Sukalerrian EITB

Joseba Arguiñano Sukalerrian

Bigarrenak

Martinez Jatetxeko tripakiak
Osagaiak
  • (2 pertsonarentzat)
  • Txahal tripakiak, 3 kg
  • Txahal zangoa, 1/2
  • Muturra, kilo bat
  • Tipula erdia
  • Porru erdia (parte zuria)
  • Piper berde bat
  • Errioxako txorizoa, 120 g
  • Iberiar urdaiazpikoa, 120 g
  • Hirugihar ketua, 100 g
  • Piperrauts ketua, 15 g
  • Ibarrako piperrautsa, 15 g
  • Urdaiazpiko hezur bat
  • Kaiena, bi ale
  • Baratxuria, bi atal
  • Tomate saltsa, 300 g
  • Ardo zuria, 100 ml
  • Jatetxea: Martinez Jatetxea
Prestaketa

Txahal tripakiak, muturrak eta zangoak ordubetez egosiko ditugu urdaiazpikoaren hezurrarekin.

Bitartean, beste lapiko batean tipula, piper berdea, porrua, baratxuria, urdaiazpikoa, txorizoa eta hirugiharra ondo txikitu eta oliotan bigunduko ditugu.

Guztia ondo erregosita dagoenean, ardo zuria, tomate saltsa, kaiena eta piperrautsak botako ditugu. Beste 15 minutu izango dugu sutan.

Bukatzeko, tripakiak eta saltsa nahastu eta egosketaren salda gehituko diogu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena