Bigarren platerak | Joseba Arguiñano Sukalerrian EITB
Angus txuleta tatakia:
Txuleta tataki formarekin moztuko dugu. 4 aldetatik gorrituko dugu zartaginean eta jalkitzen eduki ondoren, xerra finetan moztuko dugu.
Piper erreak:
Hiru piperrak garbitu eta zatitan moztuko ditugu. Zartagin batean oliba olioarekin gorrituko ditugu.
Entsalada:
Osagai guztiak zuritu eta karratutxotan moztuko ditugu koloreekin jolastuz. Osagai guztiak elkartuko ditugu.
Ponzu eta boilur saltsa:
Osagai guztiak elkartu eta birringailuarekin txikitu eta iragazi egingo ditugu.
Bukaera:
Plater luze batean piper erreak luzatu eta gainean tatakia jarriko dugu. Saltsa botako diogu gainetik eta ondoan, entsalada jarriko dugu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa