Bigarren platerak | Joseba Arguiñano Sukalerrian EITB
Zapoa espeziekin frijituta
Ontzi batean, bi irinak, baratxuri hautsa, piperrautsa eta currya sartu, ondo nahastu, eta zapo zatiak, gazitu ondoren, bertatik pasatu. Bertara ur hotza bota. Berriro, zapo zatiak pasatu, eta olio berotan frijitu. Paperean xukatu.
Patata melatuak
Patatak zilindrotan moztu azal eta guzti, eta oliotan melatu gorritu arte.
Ozpinetakoak eta barazkiak txikitu, eta olioarekin nahastu olio bat bezala geratu dadin.
Katsu saltsa
Ontzi batean, osagai bakoitzaren 2-3 koilarakada bota, ondo nahastu, eta amuarrain arrautzak sartu.
Bukaera
Plater batean, zapo zatiak jarri, eta gainetik, katsu saltsa eta sesamo haziak bota. Ondoan, patata melatuak jarri, eta ozpinetako olioa gainetik bota.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa