Bigarren platerak | Joseba Arguiñano Sukalerrian EITB

Joseba Arguiñano Sukalerrian

Bigarrenak

Pota gisatua patata frijituekin
Osagaiak
  • Arraina egiteko:
  • Pota bat
  • 2 tipula
  • Piper verde bat
  • Baratxuri ale bat
  • Pipermina
  • Txakolina, txorrotada bat
  • Arrain salda
  • Soja saltsa
  • Gatza
  • Patata
  • Ekilore-olioa
  • Aliolia egiteko:
  • Arrautza bat
  • Baratxuri ale bat
  • Ekilore-olioa
  • Perrexila
  • Ozpina edo limoi zukua
Prestaketa

Tipula, piper berdea eta baratxuri alea txikitu eta erregosi. Pota garbitu, laukitan zatitu, salteatu eta barazkiei gehitu. Txakolina, pipermina, gatza eta soja gehitu.

Guztia arrain saldarekin busti.

Potaren erroak

Irinetatik pasa eta oliotan frijitu.

Patatak

Zuritu eta laukitan ebaki.

Ekilore-oliotan erregosi eta frijitu.

Aliolia

Arrautza, baratxuria, gatza, ekilore-olioa, perrexila, Ozpina edo limoi zukua. Osagai guztiak birrindu eta emultsionatu.

Aurkezpena

Platerean pota gisatua ipini.

Patata frijituak inguruan ipini.

Gainean pota erroak jarri.

Guztia alioli tantekin apaindu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena