Bigarren platerak | Joseba Arguiñano Sukalerrian EITB
Tipula, piper berdea eta baratxuri alea txikitu eta erregosi. Pota garbitu, laukitan zatitu, salteatu eta barazkiei gehitu. Txakolina, pipermina, gatza eta soja gehitu.
Guztia arrain saldarekin busti.
Potaren erroak
Irinetatik pasa eta oliotan frijitu.
Patatak
Zuritu eta laukitan ebaki.
Ekilore-oliotan erregosi eta frijitu.
Aliolia
Arrautza, baratxuria, gatza, ekilore-olioa, perrexila, Ozpina edo limoi zukua. Osagai guztiak birrindu eta emultsionatu.
Aurkezpena
Platerean pota gisatua ipini.
Patata frijituak inguruan ipini.
Gainean pota erroak jarri.
Guztia alioli tantekin apaindu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa