Bigarren platerak | Joseba Arguiñano Sukalerrian EITB

Joseba Arguiñano Sukalerrian

Bigarrenak

''Buru arraiek''
Osagaiak
  • Arkume baten burua
  • Arkumearen birika egosiak
  • Arkumearen hankak
  • Arkumearen odol egosia
  • Tripotxa
  • 6 ogi xerra txigortu
  • Baratxuria
  • Tipula
  • 2 kaiena piper ale
  • Haragi salda
  • Koñaka
Prestaketa

Hasteko arkumearen burua eta hankak lapiko batean frijituko ditugu. Ondoren, tipula eta baratxuria zatituko ditugu eta beste lapiko batean erregosten utziko ditugu. Ondo erregosi direnean, koñak txorrotada bat botako diegu.

Alkohola lurrundu denean, haragi salda eta kaiena piperrak gehitu ditugu. Ondo kozinatuko ditugu denbora batez.

Beste aldetik tripotxa zatitu eta arrautza-irinetatik pasako dugu. Ondoren frijitu egingo dugu.

Ogia xerratan moztu eta labean sartu dugu txigortzeko.

Ogia txigortu denean, lapikora botako dugu odol, biriki egosi eta tripotx zatiekin batera. 

Dena kontu handiz nahastuko dugu eta denbora batez sutan utziko dugu zapore guztiak nahastu arte.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena