Bigarren platerak | Joseba Arguiñano Sukalerrian EITB
Hasteko arkumearen burua eta hankak lapiko batean frijituko ditugu. Ondoren, tipula eta baratxuria zatituko ditugu eta beste lapiko batean erregosten utziko ditugu. Ondo erregosi direnean, koñak txorrotada bat botako diegu.
Alkohola lurrundu denean, haragi salda eta kaiena piperrak gehitu ditugu. Ondo kozinatuko ditugu denbora batez.
Beste aldetik tripotxa zatitu eta arrautza-irinetatik pasako dugu. Ondoren frijitu egingo dugu.
Ogia xerratan moztu eta labean sartu dugu txigortzeko.
Ogia txigortu denean, lapikora botako dugu odol, biriki egosi eta tripotx zatiekin batera.
Dena kontu handiz nahastuko dugu eta denbora batez sutan utziko dugu zapore guztiak nahastu arte.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa