Bigarren platerak | Joseba Arguiñano Sukalerrian EITB
Cochinita pibil
Goian aipaturiko osagai guztiak txerri haragia izan ezik, irabiagailu baten laguntzaz nahastu behar dira.
Txerri haragia 3cm-ko dadoetan zatitu eta lehenago prestatu dugun marinadarekin nahastu. Gutxienez 4 h hozkailuan eduki; hobe gau guztia bada.
Txerri haragia hozkailutik atera eta laban sartzeko erretilu batean jarri, eta aluminiozko paperarekin estali.
Labean 180 ºC-an 3 h eduki behar da gutxi gorabehera txerri haragia.
Behin haragia bigun dagoenean, xehatu egin behar da.
Tortillak
Osagai guztiak nahatu eta 5-10 minutuz oratu.
Trapu batekin estali 5-10 minutuz.
Bola txiki batzuk egin.
Arrabolaz zabaldu bolatxoetatik tortilla txikiak eginez.
Zartagin bero batean jarri tortillak, puztu arte. Behin puzten direnean buelta eman.
Guakamolea
Osagaiak txikitu eta denak nahastu
Krema garratza
Esnegainari bi edo hiru limoi zuku tanta gehitu eta nahastu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa