Bigarren platerak | Joseba Arguiñano Sukalerrian EITB
Lehenbizi barazkiak brunoise eran txikitu eta oliotan gorritu. Bestaldetik pota garbitu, karratu bat gorde eta izoztu. Sobraturiko pota txiki txiki egin eta barazkietara gehitu. Ondoren ardo beltza bota, utzi erdia lurruntzen eta fumeta erantsi. 20 minutu eduki eta bitartean hozkailuan genuen potarekin tagliatelli batzuk atera.
Azpialdean pota tagliatelak jarri, gainean potaren roagouta gehitu eta amaitzeko txibia lehorra birrindu microplane batekin.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa