Bigarren platerak | Joseba Arguiñano Sukalerrian EITB

Joseba Arguiñano Sukalerrian

Lehenengoak

Hamarratzeko Pota
Osagaiak
  • (2 pertsonarentzat)
  • 2 azenario
  • 2 tipula gorri
  • Apio adar bat
  • Pota handi bat (1,5kg)
  • Arrain fumeta
  • Txibia lehorra
  • Olio birjina
Prestaketa

Lehenbizi barazkiak brunoise eran txikitu eta oliotan gorritu. Bestaldetik pota garbitu, karratu bat  gorde eta izoztu. Sobraturiko pota txiki txiki egin eta barazkietara gehitu. Ondoren ardo beltza  bota, utzi erdia lurruntzen eta fumeta erantsi. 20 minutu eduki eta bitartean hozkailuan genuen  potarekin tagliatelli batzuk atera. 

Azpialdean pota tagliatelak jarri, gainean potaren roagouta gehitu eta amaitzeko txibia  lehorra birrindu microplane batekin.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena