Bigarren platerak | Joseba Arguiñano Sukalerrian EITB
Ura gatzarekin irakiten jarri. Azalorea eta patata zatitu eta uretan sartu irakiten hasten denetik 20 edo 25 minutuz egosi.
Bitartean, pestoaren osagaiak ontzi batean sartu eta irabiagailu baten laguntzaz txikitu. Gorde.
Zapoa zatitu eta makilatxoan sartu. Gorde.
Azalorea eta patata olio pixka batekin nahastu eta txikitu fina gelditu arte.
Broxeta zartaginean edo plantxan markatu.
Broxeta platerean egokitu kremaren gainean eta pestoarekin eta mitxoleta haziekin bukatu platera.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa