Bigarren platerak | Joseba Arguiñano Sukalerrian EITB

Joseba Arguiñano Sukalerrian

Bigarrenak

Txerri saiheskia barbakoan lakatuta
Osagaiak
  • Usarreko txerri saihetsa, 1.200 g
  • Tomate saltsa
  • Ketchup saltsa
  • Tipulina
  • Tabasco saltsa
  • Mostaza
  • Eztia
  • Piperrauts gozoa
  • Soja saltsa
  • Onddoak
  • Baby patata
  • Espezieak
Prestaketa

Txerri saihetsa lapiko batean egosi 1h eta 15 minutuz. Eltze azkarrean egiteko aukera ere badago. 30 minutuz nahikoa.

Saltsa egiteko, tipula erregosi eta osagai guztiekin birringailuarekin nahastu.

Patatak erditik ebaki eta labean sartu espezieekin.

Onddoak ebaki eta 20 bat minutuz su baxuan konftitatu.

Behin txerri saihetsa egosi dela, lapikotik atera eta saltsa barbakoarekin lakatu eta labean sartu 220º C-tan 15 minutu gutxi gorabehera.

Platerean txerri saihetsa, patata eta onddoak ipini.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena