Bigarren platerak | Joseba Arguiñano Sukalerrian EITB
Txerri saihetsa lapiko batean egosi 1h eta 15 minutuz. Eltze azkarrean egiteko aukera ere badago. 30 minutuz nahikoa.
Saltsa egiteko, tipula erregosi eta osagai guztiekin birringailuarekin nahastu.
Patatak erditik ebaki eta labean sartu espezieekin.
Onddoak ebaki eta 20 bat minutuz su baxuan konftitatu.
Behin txerri saihetsa egosi dela, lapikotik atera eta saltsa barbakoarekin lakatu eta labean sartu 220º C-tan 15 minutu gutxi gorabehera.
Platerean txerri saihetsa, patata eta onddoak ipini.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa