Bigarren platerak | Joseba Arguiñano Sukalerrian EITB
Hirugiharra poltsan bertan egosi (36 orduz gutxi gora behera).
Kazola batean, tipula, jengibrea eta baratxuria ondo erregosi, gorritu arte. Bitartean, hegalabur azala labean erre, 180 graduan, 15-20 minutuz.
Hegalabur azala kazolara gehitu, eta urez estali. 5-6 minutuz egosi, iragazi, eta beste kazola batera pasatu.
Soja pitin bat gehitu, ozpin tanta pare bat, eta listo.
Hirugiharra plantxan gorritu (olio pitin batekin), eta alde guztietatik piperrauts pixka bat gehitu. Plater sakon batean ipini hirugiharra, eta salda gehitu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa