Bigarren platerak | Joseba Arguiñano Sukalerrian EITB

Joseba Arguiñano Sukalerrian

Bigarrenak

''Argaia Goena'' etxeko hirugiharra hegalabur saldatan
Osagaiak
  • -Hirugiharra
  • -Hegalabur azala
  • -Tipula
  • -Baratxuria
  • -Jengibrea
  • -Piperrauts beltza
  • -Soja saltsa
  • -Ozpina
  • -Tipulina
  • -Gatza
  • -Oliba olioa
Prestaketa

Hirugiharra poltsan bertan egosi (36 orduz gutxi gora behera).

Kazola batean, tipula, jengibrea eta baratxuria ondo erregosi, gorritu arte. Bitartean, hegalabur azala labean erre, 180 graduan, 15-20 minutuz.

Hegalabur azala kazolara gehitu, eta urez estali. 5-6 minutuz egosi, iragazi, eta beste kazola batera pasatu.

Soja pitin bat gehitu, ozpin tanta pare bat, eta listo.

Hirugiharra plantxan gorritu (olio pitin batekin), eta alde guztietatik piperrauts pixka bat gehitu. Plater sakon batean ipini hirugiharra, eta salda gehitu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena