Azkeburukoak edo postreak | Joseba Arguiñano Sukalerrian EITB
Opil orea:
Gurina epeldu eta arrautzekin nahastu. Ondo batuta dagoenean, rona, azukre hautsa, arbendol hautsa eta irina gehitu eta ondo nahastu.
Txokolate krema:
Esnea laranja azalarekin eltze batean epeldu eta txokolatea urtu. Hozten utzi eta esne gain harrotuarekin nahastu. Hotzean gorde. Txokolate zuria erabili opilak apaintzeko.
Frutak:
Frutak zuritu, handiak zatitu eta txikiak osorik jarriko ditugu opiltxo bakoitzean.
Marrubi marmelada:
Marrubiak garbitu eta azukrearekin batu. Birringailuarekin txikitu eta su txikian 20 minutuz kozinatu. Marmelada bat bezala utzi.
Ziropa:
Bi osagaiak batu eta irakiten jarri. Ondoren hotzean gorde.
Bukaera:
Opiltxo batzuetan txokolate krema jarri eta besteetan frutak. Fruta itsatsita geratzeko, marrubi marmelada erabili eta hauek lehortu ez daitezen, ziropa gainetik jarri.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa