Errezeta bitxiak eta erreportajeak | Joseba Arguiñano Sukalerrian EITB

Bideoak


Lander Cornago Arzak jatetxeko I+G saileko buruetako bat da. Urtero 30-35 plater berri sortzen ditu Arzak jatetxeko menuan sartzeko. Laborategi antzeko sukalde batean egiten du lan, 1.500 espeziatik gora dituela. 3 pertsonaren artean sortzen dituzte platerak, baina Elena Arzakek du azken hitza.
Txistorra eta sagar sakutxoak prestatu dizkigute Piperbeltz...
Aho-osasunaren eta kirol errendimenduaren arteko harreman...
Txistorra eta sagar sakutxoak prestatu dizkigute Piperbeltz...
Aho-osasunaren eta kirol errendimenduaren arteko harreman...
Nola diseinatzen dute musika taldeen biretako agertokietan...
San Agustin kulturgunea, kultura eta ostalaritza uztartzen...
Etxean ogi on bat kontserbatzeko aholkuak Txema Pascualen...
© EITB - 2025 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa


Aukera ezazu nabigatzeko nahiago duzun hizkuntza.
Elige el idioma en el que prefieras navegar