Errezeta bitxiak eta erreportajeak | Joseba Arguiñano Sukalerrian EITB
Bideoak
Tolosan izan gara 'Balerdipeko Erleak' proiektuaren kide den Mattin Jauregiren erlauntzan. Eztia eta polen hautsa ekoizten dira bertan, eta, hori nola egiten den azaltzeaz gain, erlauntzak dakarren lana azaldu digu Mattinek.
Burua engainatzea da apnea luzeak egiteko gakoa, Garikoitz...
Kepa Sojo: ''Oso giro polita dago Gasteizko ICOF jaialdian''
Ainhoa Etxebarria: ''Euskal Herrian izan den sukaldaritza...
Osasuntsu elikatzea balioan jartzea dute helburu Ordiziako...
Garazi Urkola: “'Akelarre' nire lehenengo zine-esperientzia...
Jaime Garcés: ''Arrakasta izugarria lortu dugu kontainerretan...
Oé Bistró jatetxe beganoa aurkeztu digu Andrea Arrizabalaga...
Burua engainatzea da apnea luzeak egiteko gakoa, Garikoitz...
Kepa Sojo: ''Oso giro polita dago Gasteizko ICOF jaialdian''
Greziako 'Mushaka' edo Frantziako 'Cordon bleu'; Bocadero...
Ainhoa Etxebarria: ''Euskal Herrian izan den sukaldaritza...
Osasuntsu elikatzea balioan jartzea dute helburu Ordiziako...
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa