Errezeta bitxiak eta erreportajeak | Joseba Arguiñano Sukalerrian EITB
Bideoak
Urko Sanchezek kontatu digunez, parrilla da Aretxabaletako Goyaran erretegiaren berezitasuna, eta bigarren plater guztiak hala egiten dituzte. Gaur, adibidez, olagarroa nola egiten duten ikusi dugu.
Gasteizko Eva Forest liburutopia: liburu-denda, kafetegia...
Amaia Garciaren 'Lilipa Handmade' markako jantzi esklusiboak...
Bikotearekin, lagunekin zein senideekin inguru paregabean...
Kafe-dastaketak eta hainbat tailer eta ikastaro eskaintzen...
Nola egiten ditu Yaiza Castillerok erretxinazko belarritakoak?
Injera Etiopiako ogi tradizionala dastatu dugu Donostiako...
Lehiaketa gastronomikoei buruz ikasten, Jon Peli Hormaetxerekin
Reese's txokolatina estatubatuarrari omenaldia, Galdakaoko...
Gasteizko Eva Forest liburutopia: liburu-denda, kafetegia...
Amaia Garciaren 'Lilipa Handmade' markako jantzi esklusiboak...
Tipula gorriak batu ditugu Hernaniko Karabeleko ekonekazaritza...
Maritxu Amenabarro, 'Ez nago bakarrik' liburuaz: ''Erraminta...
Gernikako piperrak nekazaritza eredu ekologikoan ekoizten...
Bikotearekin, lagunekin zein senideekin inguru paregabean...
Kafe-dastaketak eta hainbat tailer eta ikastaro eskaintzen...
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa