Ekoizleen aurkezpenak eta lehiaketa gastronomikoaren unerik onenak | Altxa Txapela EITB Media
Bideoak
Tolosako babarrunak ekoizten dituzten lau lehiakideek betiko babarrun kazuelka tradizionala egitea erabaki dute txepelketarako errezeta gisa, bakoitzak bere berezitasunak ditu ordea.
Tentsio unea sortu da lehiakideen puntuaketak ezagutzerakoan
Jon Lezama: ''Leartibai ondarea marmelada gure baserrietako...
Karabeleko gaixotasun mentalak jasaten dituzten pertsonei...
Gorka Irazabal: ''Hazten jarraitu nahi dugu gure produktu...
Baratzeko produktuen ekoizleak, igandeko ''Altxa Txapela''...
Tentsio unea sortu da lehiakideen puntuaketak ezagutzerakoan
Jon Lezama: ''Leartibai ondarea marmelada gure baserrietako...
Umore onak iraun ote du txapelak altxatzen hasi direnean?...
Karabeleko gaixotasun mentalak jasaten dituzten pertsonei...
Gorka Irazabal: ''Hazten jarraitu nahi dugu gure produktu...
Baratzeko produktuen ekoizleak, igandeko ''Altxa Txapela''...
Mari Karmen Iradi: ''Asko gustatzen zait lehia, hirugarren...
Arrautzak protagonista, nola aritu ote dira parte-hartzaileak...
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa