Errezetak miniaturak

Txoriene

Miniaturak

Barazki lanpara
Osagaiak
  • Brik orri bat
  • Tipula bat
  • Kuiatxo bat
  • Kalabaza zati bat
  • Gari zainzuriak
  • Erremolatxa bat
  • Eskarola bat edo belar jangarri batzuk
  • Ziazerba pare bat
  • Oliba-olioa
  • Gatza
  • Egilea: Gorka Gereño

Bideoak (1)

Prestaketa

Lehenik eta behin barazkiak garbitu eta laukitan zatitu. Labean sartu 150 gradutan 25 minutuz.

Zerba hostoekin pure berde bat egin. Gorputza emateko, aldez aurretik egositako txitxirioak edo oloa erabili dezakegu.

Lanpara edo brik hostoari zulo batzuk egin edalontzi batekin, politagoa gelditzeko. Oliba-oliuoarekin busti eta lanpara itxura emateko molde batean inguratu. Labean sartu 3 minutuz (Forma emateko sukalderako uztaiak erabili ditzakegu).

Azkenik, platera muntatu. Barazkiak zerba purearen gainean jarri; gero, belarrak; eta, azkenik, lanpara barazkien gainean jarri.

 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena