Errezetak miniaturak

Txoriene

Miniaturak

Sardina, ahuakatea eta azenarioa
39:18
Osagaiak
  • Oliotako 6 sardina
  • -Guakamolea egiteko:
  • Ahuakate bat
  • Tipulina - 20 g
  • Tomatea - 40 g
  • Lima erdia
  • Pipermin freskoa
  • Martorria
  • Gatza
  • -Oinarria egiteko:
  • Txia haziak - 2 koilarakada
  • Azenario zukua - 70 g
  • Luzoker erdia
  • Koko birrindua - 20 g
  • Tipula gorri txiki bat
  • Oliba olio birjina
  • Piperbeltza
  • Gatza
Prestaketa

Lehenik, azenarioak zatitxotan moztuko ditugu. Zukutu egingo ditugu.

Guakamolea egiteko, ahuakatea hartu eta sardexkarekin txikituko dugu. Tipula gehituko dugu.

Txia haziak azenario zukuan beratzen jarriko ditugu. Tomatea gehituko dugu.

Luzokerra laukitxotan moztuko dugu.

Osagai guztiak hartu, plater batean jarri eta bere gainean sardinak jarriko ditugu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena