Errezetak miniaturak

Txoriene

Miniaturak

Legatza porrusaldarekin eta alga airearekin
23:00
Osagaiak
  • - Legatza, 500 g
  • - Tipula bat
  • - 3 porru
  • - 3 patata
  • - Xantano goma
  • Alga airea:
  • - Algak, 200 g
  • - Fumeta
  • - Sukroa, 10 g
Prestaketa

GONBIDATUA: Paul Arrillaga

NOLA EGIN:

Lehenengo, tipula eta porrua erregosi. Kolorea hartu aurretik, patata kraskatuak gehitu eta urez estali. 20 min. egosi eta iragazi.

Pure bat egin patatarekin eta porruarekin. Saldari xantanoa bota eta birrindu.

Algak fumetetan sartu eta infusioa egin. Iragazi, sukroa gehitu eta birrindu. Azkenik, irabiagailuarekin airea sortuko dugu.

 

Muntaketa:

Plater barrenean, koilarakada bat porru pure jarri. Gainean legatza jarri, aurretik zartaginetik pasatuta. Porrusaldarekin saltseatu eta amaitzeko, koilarakada bat alga aire jarri legatzaren gainean.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena