Errezetak miniaturak
Bideoak (1)
GONBIDATUA: Paul Arrillaga
NOLA EGIN:
Lehenengo, tipula eta porrua erregosi. Kolorea hartu aurretik, patata kraskatuak gehitu eta urez estali. 20 min. egosi eta iragazi.
Pure bat egin patatarekin eta porruarekin. Saldari xantanoa bota eta birrindu.
Algak fumetetan sartu eta infusioa egin. Iragazi, sukroa gehitu eta birrindu. Azkenik, irabiagailuarekin airea sortuko dugu.
Muntaketa:
Plater barrenean, koilarakada bat porru pure jarri. Gainean legatza jarri, aurretik zartaginetik pasatuta. Porrusaldarekin saltseatu eta amaitzeko, koilarakada bat alga aire jarri legatzaren gainean.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa