Errezetak miniaturak
Bideoak (1)
GONBIDATUA: Paul Arrillaga
NOLA EGIN:
Hasteko, tipula erregosi eta onddoak zatituta gehitu. Eginda daudenean, boilur olioa bota eta birrindu.
Patatak kraskatuta egosi, 20 min. Xukatu eta esne gainarekin birrindu.
Muntaketa:
Plater barrenean, koilarakada bat onddo krema jarri. Molde biribil baten laguntzaz, patata purea jarri eta erdian zulotxo bat utzi. Arrautza gorringo bat jarri bertan eta sopletearekin berotu. Amaitzeko, urdaiazpiko frijitu pixka bat jarri.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa