Errezetak miniaturak

Txoriene

Miniaturak

Arrautza, patata eta boilur pintxoa
14:11
Osagaiak
  • Onddo eta boilur krema:
  • - Tipula bat
  • - Onddoak, ½ kg
  • - Boilur olioa, 1 cl
  • Patata purea:
  • - Patatak, ½ kg
  • - Esne gaina, 100 g
  • Gainera:
  • - Urdaiazpiko frijitua
  • Urdaiazpiko frijitua
Prestaketa

GONBIDATUA: Paul Arrillaga

NOLA EGIN:

Hasteko, tipula erregosi eta onddoak zatituta gehitu. Eginda daudenean, boilur olioa bota eta birrindu.

Patatak kraskatuta egosi, 20 min. Xukatu eta esne gainarekin birrindu.

Muntaketa:

Plater barrenean, koilarakada bat onddo krema jarri. Molde biribil baten laguntzaz, patata purea jarri eta erdian zulotxo bat utzi. Arrautza gorringo bat jarri bertan eta sopletearekin berotu. Amaitzeko, urdaiazpiko frijitu pixka bat jarri.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena