Errezetak miniaturak
GONBIDATUA: Mireia Carceller
NOLA EGIN:
Plantxan, bi olagarro pusketa gorritu eta brotxeta batean sartuko ditugu.
Bermut kopa batean, patata eta berakatz zopa oinarri bat jarriko dugu.
Zopa hori egiteko, patatak egosi behar dira. Gurina eta berakatz olio errea iragazita gehitu eta pataten ura botata birrindu, zopa testura lortu arte.
Brotxeta kopan jarriko dugu, piperrauts olioarekin eta plantxan pasatutako hirugihar iberikoarekin apainduta.
Kopan obulato papera jarri, gainetik piperrautsa zipriztindu eta amaitzeko, patata zopa bota gainetik.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa