Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Porru egosiak olio eta berakatzekin
25:44
Osagaiak
  • Porruen zati zuria - 750 g
  • Ura - 1L
  • Oliba olio birjina - 45 g
  • Berakatza-atalak
  • Gatza
Prestaketa

Porruak zatitu eta zuria erabili. Ondo garbitu.

Lapiko batean zatitutako porru zuriak bota. Prest daudenean, atera eta plater batean jarri

Berakatzak zatitu eta frijitu, olio lagunduta. Perrexila txikitu.

Amaitzeko, porruei berakatzak eta olio gehitu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena