Errezetak lehenengo platerak



Bideoak (1)
Gonbidatua: Jabier Agirre aditua
NOLA EGIN?
- Ahateari azala kendu eta gorritu.
- Gorritzeko erabilitako koipea gorde.
- Tipulina eta azenarioa xehatu eta zartaginean erregosi.
- Berakatza ere zatitu eta zartaginera gehitu.
- Porrua eta tomatea zatitu eta zartaginean erregosi.
- Ahate paparra takoetan zatitu eta zartaginera gehitu.
- Ondoren arroza gehitu eta erregosi.
- Laranja-zukua bota eta sueztitzen utzi.
- Salda edo ura ere gehitu.
- Gatz eta piperbeltz puntua eman eta irakiten utzi 20 bat minutuz.
EiTB TALDEA


EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2025 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa


Aukera ezazu nabigatzeko nahiago duzun hizkuntza.
Elige el idioma en el que prefieras navegar